Étterem

A’ LA Carte letölthető innen :  Étlap.pdf

 

 

 

HETI MENÜ 2017. ápr. 17-21.

 

 

Hétfő:            

Ünnep

 

Kedd:

Tárkonyos raguleves

 

Rántott karfiol

 

Sült burgonya

 

Tartármártás

 

 

Szerda:

Minestrone

 

Sertéskaraj fűszeres gombával

 

Galuska

 

 

 

Csütörtök:

Csontleves

 

Sült csirkecomb

 

Párolt rizs

 

Savanyúság

 

 

Péntek:

Francia hagymaleves

 

Stefánia vagdalt

 

Petrezselymes burgonya

 

Savanyúság

 

 

 

 

 

A menü ára 890 Ft.

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Megrendelés személyesen vagy a 06  54/451-329-es telefonszámon.