Étterem

A’ LA Carte letölthető innen :  Étlap.pdf

 

 

 

HETI MENÜ 2018. február 19-23.

 

 

Hétfő:            

Francia hagymaleves

 

Rántott csirkemell

 

Burgonyapüré

 

Savanyúság

 

 

Kedd:

Magyaros lebbencsleves

 

Rakott kelkáposzta

 

Szerda:

Fahéjas almaleves

 

Sült csirkecomb

 

Petrezselymes burgonya

 

Savanyúság

 

 

 

Csütörtök:    

Tavaszi zöldségleves

 

Vadas sertésszelet

 

Főtt tészta

 

 

Péntek:

Karalábé leves

 

Sertéspörkölt

 

Galuska

 

Savanyúság

 

 

 

 

A menü ára 890 Ft.

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Megrendelés személyesen vagy a 06  54/451-329-es telefonszámon.